Brusselse Chocolade Workshop
Over deze activiteit
Smartphone tickets geaccepteerd
- Je reservering wordt onmiddellijk bevestigd
- Deze activiteit is beschikbaar in jouw taal
- Deze optie heeft GRATIS annulering: boek zonder risico!
Overzicht
Leer hoe u uw eigen gepersonaliseerde reep maakt van een professionele Belgische chocolatier tijdens deze chocoladeworkshop in Brussel, die ongeveer een uur duurt. U ontdekt traditionele Belgische technieken en methoden voor het bereiden van de meest exquise lekkernijen op basis van cacao. U kunt ook een bezoek brengen aan het Choco Story museum, een demonstratie bijwonen en deelnemen aan een onvergetelijke Belgische chocoladeproeverij, want de toegang tot het museum is inbegrepen.
- Ontdekde kunst van het Belgischechocolade maken met een professionele chocolatier.
- Creëer uw eigen gepersonaliseerdechocoladereep onder begeleiding van een chocolade-expert
- Ontdek het Choco Story museum in Brussel en proef een verscheidenheid aan lokale chocolade tijdens een proeverij
Wat is inbegrepen
- Chocolade workshop in Brussel
- Toegang tot het Choco Story Museum
- Audio gids
- Demonstratie van traditioneel chocolade maken
Selecteer deelnemers en datum
Wat je kunt verwachten
Tijdens deze chocoladeworkshop in Brussel leert u de kunst van het cacaomanipuleren van een team van professionele meester-chocolatiers.
Ongeveer een uur lang ontdekt u de geheimen van de Belgische chocolade in het Choco Story museum in Brussel, een plek die volledig gewijd is aan de populairste snack ter wereld.
U zult de stappen zien en uitvoeren om klassieke snoepjes zoals bonbons, pralines en zelfs uw eigen volledig gepersonaliseerde chocoladereep te maken, volgens de instructies van de experts, die u door het hele proces zullen leiden.
En om optimaal van uw bezoek te genieten, is de workshop inclusief toegang tot het Choco Story museum, zodat u een audiorondleiding en toegang tot alle tentoonstellingsstukken ter plaatse krijgt.
U zult ook getuige zijn van een demonstratie van het traditionele maken van chocolade en deelnemen aan een onvergetelijke en voortreffelijke proeverij van Belgische chocolade, erkend als een van de beste ter wereld.