Eiland van Orléans Voedseltour in Quebec Stad
Over deze activiteit
Smartphone tickets geaccepteerd
- Je reservering wordt onmiddellijk bevestigd
- Deze optie heeft GRATIS annulering: boek zonder risico!
Overzicht
Ontdek de Canadese keuken tijdens deze gastronomische tour op het Ile d'Orleans in Quebec. Met een lokale gids leer je alles over het eten tijdens deze tour die voor groepen ongeveer drieënhalf uur duurt.
Tijdens dit bezoek aan het eiland Orleans, dat wordt beschouwd als een culinair paradijs, krijg je de kans om eten te proeven in verschillende restaurants. Je krijgt drankjes zoals wijn, ijscider of cassis in een belevenis waarbij je ook een wijngaard bezoekt. Je bezoekt ook een chocoladefabriek en verkent de nederzettingen op het eiland.
- Ontdek de Canadese keuken tijdens deze culinaire tour op Orleans Island in Quebec.
- Leer meer over de gastronomie van het gebied met een lokale gids in een ervaring die ongeveer drie en een half uur duurt voor groepen.
- Proef eten en drinken in verschillende restaurants op Orleans Island, dat wordt beschouwd als een culinair paradijs, en bezoek ook een wijngaard en een chocoladefabriek.
Wat is inbegrepen
- Gastronomische rondleiding op het Île d'Orléans
- Toegang tot een wijngaard
- Toegang tot een chocoladefabriek
- Toegang tot een ciderhuis
Selecteer deelnemers en datum
Wat je kunt verwachten
Proef de Canadese keuken tijdens deze gastronomische tour op het Ile d'Orleans in Quebec. Dit is een ervaring die ongeveer drie en een half uur duurt voor groepen waarbij een lokale gids alles uitlegt over de gastronomie van dit gebied. Je krijgt de kans om typische lokale gerechten en drankjes te proeven in verschillende restaurants.
Orleans Island heeft een rijk culinair erfgoed dankzij zijn Frans-Canadese wortels en landbouwtradities. De keuken staat vooral bekend om zijn overvloed aan rustieke gerechten met lokale ingrediënten en traditionele Frans-Canadese technieken.
Dit zijn bijvoorbeeld enkele van de gerechten die je op de proeverij zult vinden:
- Tourtière: een hartige vleespastei gemaakt met varkensvlees, kalfsvlees en kruiden.
- Charlevoix kaas: gemaakt van rauwe koemelk.
- Vingerhoedskruid: vingerhoedskruid is een lentedelicatesse op het eiland en wordt geserveerd gesauteerd met boter en knoflook.
Onderweg krijg je de kans om enkele traditionele dranken van het eiland te proeven, zoals cider. Het eiland Orléans staat bekend om zijn appelboomgaarden en is daarom een erg populaire drank.
Je krijgt de kans om een ciderhuis te bezoeken, evenals een wijngaard waar je een prachtig uitzicht hebt. Orléans staat ook bekend om zijn chocolade, dus je zult tijdens deze tour een chocoladefabriek bezoeken om deze tour nog zoeter te maken.