Rondleiding langs Parijse Patisserieën

4.8
(16 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 2 uren
Deze activiteit heeft UITZONDERLIJKE beoordelingen
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 110 € 100
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je reservering wordt onmiddellijk bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annulering: boek zonder risico!

Overzicht

Leer hoe u het gebak en het brood maakt dat bij een goed Parijs ontbijt hoort. Een meester-banketbakker in Parijs leert u hoe u het gebak dat hij elke ochtend in zijn winkel verkoopt, moet bereiden en bakken.

In deze twee uur durende gebaksles gaat u samen met hem in zijn eigen oven een heerlijk traditioneel Frans ontbijt bereiden en bakken. En dit alles in petit comité: uw groep bestaat uit ongeveer 9 personen, zodat u allemaal dicht bij de meester kunt zijn terwijl u het gebak maakt.

  • Brood en gebak bakkenin een voor het publiek toegankelijkepatisserie
  • Leer de baktrucs van een meester-banketbakker
  • Geniet van een traditioneel Frans ontbijt en neem na afloop een vers gebakken stokbrood mee.

Wat is inbegrepen

  • Franse gebakles in de achterkamer van een Parijse patisserie
  • Heerlijk traditioneel Frans ontbijt
  • Neem na afloop van de activiteit een vers gebakken stokbrood mee.

Selecteer deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Ontdek uit eerste hand waarom Franse croissants favoriet zijn. Neem uw familie of vrienden mee naar deze kookles, gegeven door een meester-banketbakker in een traditionele Parijse bakkerij.

Als je jezelf als een foodie beschouwt, is deze les iets voor jou. Gedurende ongeveer twee uur bereidt u uw eigen gebak terwijl u van een deskundige banketbakker leert waar het Franse gebak bekend om staat.

In een kleine groep van ongeveer 9 personen staan jullie allemaal dicht bij de meester terwijl jullie je snoepjes maken. Aan zijn werktafel vertelt hij u over de soorten meel en hun hoeveelheden, zodat ook u een stokbrood of een pain au chocolat kunt bakken. De meester zal het belang van de ingrediënten uitleggen, hoe de mengsels worden bepaald en hoe ze worden bereid om hun smaak en textuur optimaal te benutten.

Hij zal u ook de Franse kneedtechnieken en de zorgvuldigheid van het bakproces tonen. En omdat hij in een professionele oven zit, zal hij u ook de machines laten zien die ze elke ochtend gebruiken om de producten te bereiden die ze die dag zullen verkopen.

Aan het eind van uw bezoek kunt u een heerlijk vers gebakken stokbrood mee naar huis nemen.

Deze activiteit is ideaal als u met kinderen gaat: vies worden is meer dan toegestaan, en ze zullen veel plezier beleven aan het spelen als bakker in een echte bakkerij, want terwijl u in de oven staat te bakken zullen ze ook kunnen zien hoe het bakkerijteam de klanten bedient.

Reviews

4.8
· 16 Reviews
  • M
    M.
    5
    (0 Reviews)
    Uitstekend alles, ik hield van de ervaring.
  • Z
    Z.
    5
    (0 Reviews)
    Heel veel lekkers! Toen we klaar waren met de rondleiding, kocht ik wat snoep omdat ik iets moest meenemen voor de dag. Ik heb geen andere bakkerij zoals deze gevonden de hele tijd dat ik in Parijs was.
  • J
    J.
    5
    (0 Reviews)
    Uitstekend! Ik hield van het stokbrood dat ik maakte en meenam naar het hotel. De bakkerij is erg warm en wordt goed verzorgd.
  • V
    V.
    5
    (0 Reviews)
    De zaak was onberispelijk, een voorbeeld van hoe brood in Parijs wordt bereid en gemaakt. Ik raad het aan om de manier van werken in een andere plaats te waarderen.
  • Meer info

    Extra informatie

    Annuleringsbeleid