Kookcursus in Accra
Over deze activiteit
Smartphone tickets geaccepteerd
- Je reservering wordt onmiddellijk bevestigd
- Deze optie heeft GRATIS annulering: boek zonder risico!
Overzicht
Ontdek de geheimen achter de gastronomie van Accra met deze privékookles . Samen met een deskundige kok leer je hoe je traditionele Ghanese gerechten bereidt. Aan het eind van de les kun je samen met de rest van je groep genieten van je creaties tijdens de lunch.
- Geniet van een unieke ervaring in Accra met deze kookles speciaal voor jou en je groep .
- Maak authentieke Ghanese gerechten zoals jollof rijst en geniet ervan tijdens de lunch.
- Leer traditionele Ghanese kooktechnieken van een lokale chef-kok .
Wat is inbegrepen
- Privé kookles in Accra.
- Optioneel bezoek aan de markt om ingrediënten te kopen.
- Bereiding van 3 lokale gerechten.
- Expertkok.
Selecteer deelnemers en datum
Wat je kunt verwachten
Als je een foodie bent, is deze kookles in Accra perfect voor jou. Deze workshop is helemaal exclusief voor jou en je groep . Een paar uur lang leert een lokale expert in de traditionele Ghanese keuken je hoe je een aantal van de heerlijkste gerechten uit de regio maakt.
Deze les, die ongeveer 3 tot 6 uur duurt afhankelijk van het aantal personen, begint met een optioneel bezoek aan een lokale markt om de meest verse ingrediënten te selecteren. Daarna ga je naar de keuken, waar het echte avontuur begint.
Met de chef als gids leer je hoe je verschillende traditionele gerechten uit Accra bereidt . Hij geeft je het recept voor elk gerecht en leert je de juiste technieken om de perfecte smaak en textuur te bereiken. Je maakt in totaal drie gerechten: een voor-, hoofd- en nagerecht.
Tijdens de les leer je hoe je een soep maakt met authentieke Afrikaanse fufu. Je leert ook hoe je de banku en rijstballetjes maakt voor bij de soep.
Naast dit alles maak je ook een jollof rijst in Afrikaanse stijl met kelewele en shito, een pittige zwarte pepersaus. En als klap op de vuurpijl maak je een typisch dessert van gebakken kaneelbanaan .
Als de les voorbij is, kun je achterover leunen en genieten van al je culinaire creaties. Je kunt ook een praatje maken met de chef-kok en zij zal je interessante informatie geven over de cultuur en geschiedenis van de Ghanese keuken .