Bari Culinaire Wandeling
Over deze activiteit
Smartphone tickets geaccepteerd
- Je reservering wordt onmiddellijk bevestigd
- Deze optie heeft GRATIS annulering: boek zonder risico!
Overzicht
Leer Bari kennen via het eten tijdens deze gastronomische tour. Dit is een kleine groepservaring van ongeveer drie uur, waarbij een lokale gids je begeleidt door de smalle en prachtige straatjes van deze Zuid-Italiaanse stad.
Ontdek een aantal van de lokale bezienswaardigheden en krijg de kans om een aantal gerechten te proeven, zoals focaccia barese of orecchiette. Terwijl je je een weg baant naar deze plaatsen, heb je ook de kans om langs enkele van de hoogtepunten van de stad te komen, zoals de oude stad.
- Verken Bari met deze gastronomische tour in een ervaring die ongeveer drie uur duurt.
- Leer meer over de gastronomie van deze Zuid-Italiaanse stad van een lokale gids tijdens een wandeltour in kleine groepen van ongeveer 12 personen.
- Maak kennis met verborgen hoekjes van de stad waar je enkele delicatessen uit de keuken van Bari zult proeven, zoals de focaccia barese.
Wat is inbegrepen
- Gastronomische tour door Bari
- Proeverij
- Gebotteld water
- Lokale gids
Selecteer deelnemers en datum
Wat je kunt verwachten
Ontdek Bari met deze gastronomische tour. Dit is een ervaring die ongeveer drie uur duurt voor kleine groepen van ongeveer twaalf personen, waarbij je de kans krijgt om onder begeleiding van een lokale gids meer te weten te komen over de keuken van deze Zuid-Italiaanse stad.
Bari, hoofdstad van de regio Apulië en gelegen aan de Adriatische Zee, staat bekend om haar heerlijke en unieke keuken, die wordt gekenmerkt door eenvoud en het gebruik van verse ingrediënten. Enkele van de lekkernijen die je kunt proberen tijdens je rondreis door de stad zijn bijvoorbeeld:
- Focaccia Barese: een zacht en sponsachtig brood belegd met kerstomaatjes, olijven en soms uien.
- Taralli: kleine, knapperige koekjes, de typische snack van Bari. Ze worden gemaakt met bloem, olijfolie en witte wijn en zijn verkrijgbaar in verschillende smaken.
- Orecchiette: de bekendste pastavorm van Bari, wat "kleine oren" betekent.
- Octopus: gegrild of gestoofd, dit is een populair gerecht in de stad, geserveerd met aardappelen, olijfolie en citroen.
Onderweg krijg je ook de kans om enkele van de hoogtepunten van de stad te zien, zoals de kathedraal en de basiliek van San Nicolás. Je komt ook door de oude stad, een van de wonderen van de stad.