Kookles voor Pizza en IJs in het Platteland van Florence
Over deze activiteit
Smartphone tickets geaccepteerd
- Je reservering wordt onmiddellijk bevestigd
- Deze optie heeft GRATIS annulering: boek zonder risico!
Overzicht
Als je graag pasta of pizza en gelato wilt leren maken met een professionele chef-kok, dan is dit een unieke kans. In een activiteit die ongeveer 5 uur duurt, krijg je de kans om stap voor stap te leren hoe deze voedingsmiddelen worden gemaakt in een idyllische omgeving: op een prachtige Toscaanse boerderij, op slechts 15 minuten van Florence.
In groepen van ongeveer 26 personen leer je hoe je pizza en gelato maakt met ingrediënten die je zelf op de boerderij verzamelt. Daarnaast geniet je van drie gangen eten, een biertje of wijntje en de recepten om thuis na te maken. En maak je geen zorgen over vervoer, want een minibus haalt je op in Florence om je naar de boerderij aan de rand van de stad te brengen.
- Je leert hoe je pasta of pizza en gelato maakt met het advies van een professionele chef-kok op een boerderij net buiten Florence.
- Deze activiteit duurt ongeveer vijf uur in groepen van ongeveer 26 personen.
- Een minibus haalt je op in Florence en brengt je naar de boerderij in Toscane, waar de activiteit plaatsvindt.
- Je reservering is inclusief maximaal drie gangen eten en bier of wijn.
Wat is inbegrepen
- Workshop met een professionele chef-kok
- Pizza/pasta en ijsrecepten
- 3-gangen lunch of diner
- Bier of wijn
Selecteer deelnemers en datum
Wat je kunt verwachten
Als je van eten houdt en pasta of pizza en ijs wilt leren maken in bucolisch Toscane, dan is dit een unieke kans waarvan je zult genieten. Dankzij een professionele kok die je zal begeleiden en tips zal geven over hoe je ze moet maken, zul je twee van de favoriete gerechten van de Italianen kunnen maken. Kies bij je reservering de optie van je voorkeur: pasta en ijs of pizza en ijs.
Omdat de boerderij aan de rand van Florence ligt, garandeert deze boeking je vervoer van Florence naar de locatie van de activiteit, die op slechts 15 minuten van de stad ligt.
Deze excursie duurt ongeveer vijf uur en wordt uitgevoerd in groepen van ongeveer 26 personen. Nadat je de introductie en geschiedenis van deze twee gerechten hebt gehoord, ga je aan de slag en haal je de ingrediënten om ze op de boerderij te maken.
Drie gangen eten zijn inbegrepen in deze boeking, als lunch of diner. Je krijgt ook een biertje of een glas wijn om van te genieten tijdens de activiteit.
Je verlaat de activiteit ook met de pizza- en ijsrecepten, zodat je ze thuis of waar je maar wilt kunt namaken. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog een diploma als erkenning dat je vanaf nu een deskundige pizza- en ijsmaker bent.