Eetervaring in Napels
Over deze activiteit
- Je reservering wordt onmiddellijk bevestigd
Overzicht
Geniet van een exquise culinaire proeverij die plaatsvindt in het privéhuis van een familie in Napels. De gastheren bereiden een viergangenmenu met regionale recepten. De ervaring duurt ongeveer 3 uur en is inclusief een welkomstaperitief, wijn en water.
- Beleef een authentieke gastronomische ervaring met klassieke Napolitaanse recepten.
- Stap binnen bij een lokale familie en geniet van een traditioneel aperitief, gevolgd door een viergangenmenu.
- Geniet van een ervaring die is ontworpen voor kleine groepen
Wat is inbegrepen
- Private dining-ervaring in Napels
- Lunch of 4-gangenmenu
- Lokale host
- Wijn, water en koffie
Selecteer deelnemers en datum
Wat je kunt verwachten
Doe mee aan een authentieke ervaring, een kookshow die plaatsvindt in het huis van een familie in Napels. De activiteit duurt ongeveer 3 uur en is inclusief een welkomstaperitief met mousserende wijn. Gedurende deze tijd krijg je de gelegenheid om een viergangenmenu te proeven dat enkele van de volgende recepten kan bevatten:
- Mozzarella in carrozza - Plakjes verse mozzarella gevuld, gepaneerd en gebakken. Meestal geserveerd als voorgerecht.
- Pasta patate e provola - Een klassiek Napolitaans gerecht. Het mengsel van aardappelen en kaas - provola, een draderige kaas met een rokerige toets - garandeert een romige textuur.
- Calamarata - Een zeer populaire pastasoort in Campanië, de regio van Napels. Het is vergelijkbaar met mezze maniche maar heeft een insnijding waardoor het ideaal is om sauzen en specerijen in op te vangen.
- Parmigiana di melanzane - Dit recept bestaat uit laagjes gebakken aubergines, tomatensaus, kaas (mozzarella en parmezaan) en basilicum.
- Cannelloni alla napoletana - Cannelloni van griesmeelpasta worden apart gekookt tot ze beetgaar zijn. De traditionele vulling is ricotta en spinazie.
De Napolitaanse gastronomische traditie omvat een rijke selectie desserts. Tijdens deze ervaring kun je misschien ook de beroemde babà proeven , een cilindervormig gebakje op smaak gebracht met een likeur, meestal rum, of een pastiera. Dit laatste is een taart gevuld met een mengsel van zoete kwark, suiker, eieren en oranjebloesemgeur. Dit is een privé-ervaring om de grootst mogelijke exclusiviteit en personalisatie te garanderen.