Napels Pasta- en Tiramisu Kookles
Over deze activiteit
- Je reservering wordt onmiddellijk bevestigd
Overzicht
Neem deel aan een kookles in Napels waar je geniet van een welkomstaperitief en een driegangenmenu bereid door een lokale gastheer met een passie voor Napolitaanse gastronomie. Je krijgt de kans om klassiekers uit de lokale keuken te proeven, zoals pasta en een heerlijke tiramisu. De ervaring duurt ongeveer 3 uur en vindt plaats in een privéwoning.
- Leer hoe je exquise traditionele Italiaanse gerechten kookt met een lokale gastheer die de deuren van zijn huis voor je opent.
- Begin de ervaring met een welkomstaperitief en geniet vervolgens van een driegangenmenu.
- Profiteer van een activiteit in een kleine groep
Wat is inbegrepen
- Pasta en tiramisu kookles
- Expert kok
- Aperitief
- Lunch of lunch (3 gangen)
Selecteer deelnemers en datum
Wat je kunt verwachten
Door te kiezen voor deze kookles krijg je de kans om te genieten van een originele ervaring in Napels. In het huis van een lokale chef-kok leer je hoe je verse pasta bereidt - zowel traditionele als gevulde - en ook een van de beroemdste Italiaanse desserts, tiramisu.
De ervaring duurt ongeveer 3 uur en is inclusief een welkomstdrankje, wijn, water en koffie. Wat het menu betreft, de onderstaande lijst geeft je een idee van de gerechten die je kunt leren maken:
- Bruschetta met pomodori e mozzarella - Het woord "bruschetta" komt van het Italiaanse werkwoord "bruscare", wat "roosteren" betekent. Inderdaad, dit heerlijke voorgerecht bestaat uit geroosterd brood met verse tomaten, basilicum, extra vierge olijfolie en mozzarella.
- Gnocchi alla sorrentina - Dit recept mengt de twee klassieke ingrediënten van de regio Napels: mozzarella en tomatensaus. Natuurlijk zijn er variaties en de meest bekende is het gebruik van provola kaas, bij voorkeur gerookte Agerola,
- Tiramisù - Het beroemdste Italiaanse dessert ter wereld. Geboren in de vorige eeuw, heeft het iedereen veroverd vanwege de romige textuur die het resultaat is van het mengsel van biscuit, koffie en mascarpone. Elke familie heeft zijn eigen geheimen om de perfecte tiramisù te bereiden.
Deze kookles is perfect voor fijnproevers die lokale recepten willen ontdekken in een zeer authentieke omgeving.