Romeinse Eetervaring
Over deze activiteit
- Je reservering wordt onmiddellijk bevestigd
Overzicht
Deze gastronomische ervaring met lunch of diner duurt ongeveer 3 uur en is inclusief een proefmenu, een welkomstaperitief, wijn en water. Je komt binnen bij een Romeinse familie die specialiteiten bereidt zoals tonnarelli cacio e pepe, spaghetti alla carbonara of de beroemde supplì, het typische straateten van de hoofdstad.
- Stap binnen bij een lokale familie en geniet van een smakelijk viergangenmenu.
- Proef tonnarelli cacio e pepe, saltimbocca alla romana, supplì, carciofi alla giudia en andere specialiteiten.
- Geniet van een activiteit voor kleine groepen
Wat is inbegrepen
- Lunch of lunch (4 gangen)
- Wijn
- Water
- Koffie
Selecteer deelnemers en datum
Wat je kunt verwachten
Deze gastronomische ervaring met lunch of diner laat je binnen in het huis van een Romeinse familie die de beroemdste specialiteiten voor je bereidt. Een aperitief, wijn en water zijn inbegrepen. In ongeveer 3 uur heb je genoeg tijd om de recepten van de lokale keuken te proeven.
Rome staat bekend om zijn pastagerechten en tijdens deze ervaring kun je een van de volgende specialiteiten proberen:
- Spaghetti alla carbonara: de combinatie van eieren, guanciale (een stuk varkensvlees van de wang), pecorino romano kaas en zwarte peper is gewoonweg onweerstaanbaar.
- Rigatoni con la Pajata: een gerecht van bescheiden oorsprong met pajata, een goedkoop stuk kalfsvlees dat zijn hoogtepunt van smaak bereikt door lang te koken.
- Tonnarelli cacio e pepe: een pastasoort die lijkt op spaghetti, maar dikker is. Het recept ontleent zijn naam aan de hoofdingrediënten: "cacio" (kaas) en "pepe" (zwarte peper).
De ervaring eindigt met een dessert. De kok kan iets typisch bereiden, zoals zeppole di San Giuseppe, een zuurdesemdeeg dat goudbruin en knapperig wordt gebakken en gevuld met banketbakkersroom.