Venetiaanse Pasta- en Tiramisu Kookles
Over deze activiteit
- Je reservering wordt onmiddellijk bevestigd
Overzicht
Deze pasta en tiramisu kookles in Venetië duurt ongeveer 3 uur en geeft je de gelegenheid om binnen te stappen bij een deskundige lokale chef-kok. Dankzij zijn nuttige tips leer je hoe je een aantal essentiële gerechten uit de Italiaanse en Venetiaanse traditie bereidt. Als je reserveert, kun je kiezen tussen lunch en diner. Een aperitief, water en wijn zijn inbegrepen.
- Leer hoe je verse pasta bereidt
- Ontdek hoe je een tiramisù maakt
- Leer tips en trucs dankzij de uitleg van een deskundige chef-kok.
Wat is inbegrepen
- Pasta en tiramisu kookles
- Expert kok
- Aperitief
- Lunch of lunch (3 gangen)
Selecteer deelnemers en datum
Wat je kunt verwachten
Als je kiest voor deze 3-uur durende kookles pasta en tiramisu, krijg je de kans om te genieten van een originele ervaring in Venetië. Samen met een lokale chef-kok leer je hoe je verse pasta en een van de beroemdste Italiaanse desserts, tiramisu, bereidt.
De bereiding van verse pasta is niet per se moeilijk, maar het vergt tijd, oefening en een beetje handigheid. Maak je geen zorgen, de kok zal je nuttige tips geven. Dankzij de eieren in het deeg is het meestal elastischer en zachter dan droge pasta en absorbeert het sauzen goed. Je krijgt de gelegenheid om fettuccine, tagliatelle en/of verse gevulde pasta te bereiden.
Als dessert mag je tiramisu niet missen, een gerecht dat in de jaren 1970 en 1980 is uitgegroeid tot een van de bekendste gerechten uit de Italiaanse keuken. Aangenomen wordt dat het zijn oorsprong vindt in Venetië of het nabijgelegen Treviso.
De ervaring is inclusief wijn, water en koffie. Het is een geweldig idee voor fijnproevers, alleenreizenden of gezinnen.