Mexicaanse Kookles in Los Cabos
Over deze activiteit
Smartphone tickets geaccepteerd
- Je reservering wordt onmiddellijk bevestigd
- Deze optie heeft GRATIS annulering: boek zonder risico!
Overzicht
Geniet van een unieke gastronomische ervaring met een kookles van ongeveer 4 uur in Cabo San Lucas. Je kunt kiezen uit verschillende menu's die elke dag van de week veranderen en dan verse ingrediënten kopen op de lokale markt om te koken met een deskundige chef-kok.
Deze activiteit wordt in kleine groepen gedaan, zodat je de technieken en recepten van de Mexicaanse keuken op een persoonlijke manier kunt leren. Bovendien kun je altijd genieten van de aandacht en het advies van de lokale chef-kok. Aan het eind van de les geniet je van een heerlijke maaltijd, zelf bereid.
- Neem deel aan een 4-uur durende Mexicaanse kookles.
- Winkel op de lokale markt voor verse ingrediënten
- Leer van een deskundige lokale chef-kok
- Geniet van een meer persoonlijke ervaring in kleine groepen van maximaal 8 personen
- Proef de inheemse Mexicaanse smaken met een heerlijke maaltijd.
Wat is inbegrepen
- Mexicaanse kookles in Los Cabos
- Professionele kok
- Eten en drinken
- Bezoek aan de plaatselijke markt
Selecteer deelnemers en datum
Wat je kunt verwachten
Dompel jezelf onder in de culinaire cultuur van Mexico met een kookles in Los Cabos van ongeveer 4 uur. Samen met een gids begin je met een bezoek aan de kruidenmarkt en de tortillawinkel, waar je verse producten voor de les kunt kopen.
Daarna kom je aan bij het huis van de chef om een complete maaltijd te bereiden, inclusief een heerlijk hoofdgerecht, sauzen, bijgerechten en tortilla's die je warm van de grill kunt eten.
Terwijl je kookt, leer je over de cultuur en context van de keuken die je bereidt en krijg je tips van de chef over hoe je het recept thuis kunt maken.
Als de maaltijd klaar is, leun je achterover en geniet je samen met een drankje van wat je hebt klaargemaakt. Het menu van de dag kan variëren van tamales, zeevruchten, taco's, vlees en meer, maar het zal altijd een unieke en heerlijke ervaring zijn!
De les wordt gegeven in kleine groepen van ongeveer 8 personen, voor een meer persoonlijke gastronomische activiteit.