Lissabon Culinaire Rondleiding
Over deze activiteit
Smartphone tickets geaccepteerd
- Je reservering wordt onmiddellijk bevestigd
- Deze optie heeft GRATIS annulering: boek zonder risico!
Overzicht
Laat u meevoeren op deze gastronomische en wijntour door de straten en restaurants van Lissabon. De tour duurt ongeveer 3 uur waarin een lokale gids uitlegt hoe u een goede wijn kunt waarderen en kunt genieten van de Portugese gastronomie.
U bezoekt traditionele restaurants met authentieke lekkernijen. Deze omvatten gerechten zoals kabeljauwtaart, worst of tapas, vergezeld van grote wijnen zoals portwijn of Ginja likeur. Bovendien doet u dit alles op een comfortabele manier, want de groepen zijn klein, met een maximum van 14 personen.
- Bezoek verschillende traditionele restaurants en proef lekkernijen zoals kabeljauwtaart, kaas, marmelade en geweldige lokale wijnen.
- Een lokale gids vergezelt u om de geschiedenis en het belang van elk gerecht uit te leggen.
- U maakt deel uit van een kleine groep van ongeveer 14 personen.
Wat is inbegrepen
- Lokale gids
- Voedsel proeven
- Wijnproeverij
- Kleine groepen
Selecteer deelnemers en datum
Wat je kunt verwachten
Lissabon is een hoofdstad met een grote geschiedenis, maar deze tour neemt u mee naar de gastronomische en wijngewoonten. De totale duur van de tour is ongeveer 3 uur waarin u traditionele en zeer bekende restaurants in de stad bezoekt.
In elk van hen zult u verschillende gerechten en dranken proeven, maar u zult ze niet alleen proeven, u zult ook leren hoe ze worden gemaakt en waarom ze beroemd zijn geworden. Dit is te danken aan de lokale gids die de geschiedenis van de gerechten uitlegt, hoe ze beroemd of traditioneel zijn geworden en hoe ze worden gegeten.
Bovendien kan de gids meer aandacht aan u besteden en u een persoonlijke ervaring geven, omdat u deel uitmaakt van een kleine groep. De groepen bestaan uit ongeveer 14 personen, zodat u de gids al uw vragen kunt stellen. Zo proeft u enkele van de meest traditionele gerechten van de stad, zoals kabeljauwpastei, tapas of jam, vergezeld van de beste wijnen en sterke dranken.
Niet te vergeten dat u naar de beroemdste restaurants van de stad gaat, zoals de eerste plek die in 1840 begon met de verkoop van Ginjinha, de Portugese favoriete drank.
Aan de andere kant gaat u ook naar een van de beroemdste restaurants van de stad, waar u een typische bifana, een broodje varkensvlees, zult proeven, vergezeld van een tapbiertje. Dus, zoals je kunt zien, ga je naar meer bekende en beter bekende plaatsen.