Jerez Tapas Tour
Over deze activiteit
Smartphone tickets geaccepteerd
- Je reservering wordt onmiddellijk bevestigd
- Deze optie heeft GRATIS annulering: boek zonder risico!
Overzicht
Geniet van een culinaire ervaring met deze tapastour door Jerez. In een activiteit van ongeveer twee uur en in een kleine groep vertelt een plaatselijke gids u over de geschiedenis van de keuken van dit deel van Andalusië.
Om het uit de eerste hand te leren kennen, proef je tijdens deze wandeling door het stadscentrum tot drie typische tapas, vergezeld van drie drankjes. Enkele van deze beroemde tapas zijn chicharrones of ajo campero. Je hebt ook de mogelijkheid om het voor lunch of diner te doen.
- Leer meer over de culinaire geschiedenis van Jerez dankzij deze tapastour in een wandeling van ongeveer twee uur.
- Proef maximaal drie typische tapas, vergezeld van de bijbehorende drankjes, tijdens een rondleiding in kleine groep.
- Laat u leiden door een lokale gids die de geschiedenis van elk van deze tapas en van de keuken van Jerez uitlegt.
Wat is inbegrepen
- Lokale gids
- Wandeling
- Drie typische tapas
- Drie drankjes
Selecteer deelnemers en datum
Wat je kunt verwachten
Ontdek meer smaken in uw mond dankzij deze tapastour door Jerez. Dit is een activiteit die ongeveer twee uur duurt in een kleine groep waarbij een plaatselijke gids u begeleidt om de geschiedenis van deze typische voedingsmiddelen uit te leggen. In het hele stadscentrum proef je tot drie tapas met bijbehorende drankjes om uit de eerste hand te leren hoe men in dit deel van Andalusië eet.
Jerez is een stop die veel mensen maken bij een bezoek aan de provincie Cádiz. Een aantal redenen zijn het eten en drinken. Deze stad is beroemd om zijn wijnkelders, maar ook om de tapas die je overal kunt eten.
Daarom krijgt u bij deze wandeling de gelegenheid om maximaal drie verschillende tapas te nuttigen samen met drie verschillende drankjes, die wijn, bier of frisdrank kunnen zijn.
Dit zijn enkele van de typische Jerez tapas die u kunt proberen:
- Ajo campero: dit is een typisch recept van de sherryboerderijen op het platteland van Jerez. Het wordt gemaakt met de zogenaamde wijngaard tomaten en wordt geserveerd in een klein aardewerken bekken vergezeld van radijsjes.
- Chicharrones: een ideale delicatesse, want ze zijn knapperig van buiten en mals van binnen. Ze worden meestal warm en in kleine stukjes opgediend.
- Berza jerezana: een typisch gerecht dat zijn oorsprong vindt in de zigeunerkeuken. Het is een stoofpotje dat wordt aangevuld met pringá, perfect voor de winter.
- Cola de toro (stierenstaart): een ander perfect stoofpotje voor een tapa met een gelatineachtige textuur, vergezeld van een overvloedige saus.
U heeft de mogelijkheid om deze tour 's middags te doen, voor de lunch, of 's avonds, voor het diner.