Demonstratie Kookles in New Orleans
Over deze activiteit
Smartphone tickets geaccepteerd
- Je reservering wordt onmiddellijk bevestigd
- Deze optie heeft GRATIS annulering: boek zonder risico!
Overzicht
Leer meer over de typische gastronomie van New Orleans met deze kookdemonstratie les. In een activiteit van ongeveer twee uur en in groepen van ongeveer 34 personen volgt u een workshop om de basisbeginselen en ingrediënten van de keuken van deze Amerikaanse regio te leren kennen.
Tijdens deze ervaring krijgt u de gelegenheid om de tijdens de les bereide gerechten te proeven , en kunt u koffie, ijsthee en bier drinken. Aan het eind van de les krijgt u van de chef de recepten mee om thuis uit te proberen en te genieten van de Louisiana keuken.
- Leer hoe je typische New Orleans-keuken kookt met deze demonstratieles die ongeveer twee uur duurt en in groepen van ongeveer 34 personen .
- Maak kennis met alle basisprincipes en ingrediënten die heersen in de traditionele gerechten van deze Amerikaanse regio, zoals garnalen, maïs- en krabsoep of broodpudding.
- Proef de tijdens de les bereide gerechten en drink er koffie, ijsthee en bier naar keuze bij.
- Ontdek deze keuken thuis met de recepten die aan het eind van de demonstratieles worden verstrekt.
Wat is inbegrepen
- Opleiding
- Professionele kok
- Voedsel proeven
- Koffie, ijsthee en bier
Selecteer deelnemers en datum
Wat je kunt verwachten
Leer hoe je een kok in de New Orleans keuken kunt zijn met deze demonstratie les. In een ervaring van ongeveer twee uur en in groepen van ongeveer 34 personen laat een deskundige u zien hoe deze gerechten, die de hele wereld hebben rondgereisd, worden gemaakt.
Tijdens de workshop krijgt u de gelegenheid om grote porties van de bereide gerechten te proeven, met naar keuze koffie, ijsthee of bier erbij. U kunt ook de recepten van de bereide gerechten meenemen, zodat u ze thuis kunt proberen te maken.
De Creoolse keuken van Louisiana is een kookstijl die Franse, Spaanse, Caribische en Afrikaanse invloeden mengt als gevolg van het koloniale tijdperk van de laatste eeuwen, waarin slaven het zwaarste werk deden.
In de les ziet u hoe enkele van de hoofdgerechten van New Orleans worden bereid, zoals maïs en krab chowder, gumbo, wild zwijn, garnalen, krab etoufee of broodpudding.