Harlem hiphop rondleiding

4.6
(1217 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 2 uren
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE beoordelingen
Onmiddellijke bevestiging
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 51 € 47
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je reservering wordt onmiddellijk bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annulering: boek zonder risico!

Overzicht

Ontdek de geboorteplaats van hiphop met deze tour door Harlem. Ontdek gedurende ongeveer 2 uur de rijke geschiedenis en levendige cultuur van dit muziekgenre terwijl je langs de iconische locaties gaat die de beweging hebben gevormd. Met een deskundige gids en interactieve ervaringen dompelt deze tour je onder in de wereld van hiphop als nooit tevoren. Bovendien krijg je de kans om het Museum of the City of New York te bezoeken , inclusief entree.

  • Ontdek de oorsprong van hiphop in Harlem
  • Bezoek iconische plekken met betrekking tot de geschiedenis van hiphop met een deskundige gids
  • Interactie met lokale artiesten en een kijkje van dichtbij in de underground muziekscene

Wat is inbegrepen

  • Ongeveer 2 uur durende hiphop tour door Harlem
  • Gids voor experts
  • Entree en bezoek aan het Museum van de Stad New York

Selecteer deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur vol ritme, rijm en stedelijke cultuur tijdens deze uitgebreide tour door Harlem. Van het nederige begin op de stadsblokken tot het uitgroeien tot een wereldwijd cultureel fenomeen heeft hiphop een onuitwisbare stempel gedrukt op de muziekgeschiedenis. Deze ongeveer 2 uur durende tour neemt je mee door de straten van Harlem, waar deze revolutionaire beweging werd geboren, en laat je de plaatsen zien die cruciaal zijn geweest in de evolutie ervan.

Onder begeleiding van een deskundige gids met een passie voor hiphop krijg je de kans om meer te leren over de pioniers van het genre, krachtige verhalen te horen en te ontdekken hoe hiphop de populaire cultuur heeft beïnvloed. Je bezoekt iconische locaties zoals muziekclubs, opnamestudio's en muurschilderingen gewijd aan hiphoplegendes, en dompelt je onder in de unieke sfeer van deze muzikale wereld. Je bezoekt ook het Museum of the City of New York, inclusief entree.

Tijdens de tour krijg je de kans om met lokale artiesten te praten, naar live muziek te luisteren en misschien zelfs getuige te zijn van een live rap jam. Met deze unieke ervaring leer je niet alleen over de geschiedenis van hiphop, maar kun je het ook zelf ervaren.

Reviews

4.6
· 1217 Reviews
  • I
    I. C.
    5
    (0 Reviews)
    Ik heb genoten van de tour, maar ik denk dat ze meer stops bij iconische hiphoplocaties zouden kunnen inlassen voor een completere ervaring.
  • D
    D. T.
    5
    (0 Reviews)
    De ervaring was ongelooflijk, mezelf onderdompelen in de hiphopcultuur en op deze unieke manier door New York toeren is iets wat ik niet zal vergeten.
  • E
    E. L.
    4
    (0 Reviews)
    Ik vond deze tour geweldig, ik voelde me deel van de hiphopgeschiedenis. Ik heb veel geleerd over de cultuur in New York.
  • U
    U. F.
    5
    (0 Reviews)
    Deze hiphop tour is echt cool, je leert veel over de muziek en de straten. Ik heb een geweldige tijd gehad, een echte aanrader.
  • Meer info

    Vertrek en terugkomst

    Extra informatie

    Annuleringsbeleid