Bari Pasta- en Tiramisubereidingsles

4.6
(12 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 3 uren
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE beoordelingen
Onmiddellijke bevestiging
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 146 € 133
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je reservering wordt onmiddellijk bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annulering: boek zonder risico!

Overzicht

Leer pasta en tiramisu maken in Bari. In een ervaring die ongeveer drie uur duurt en voor groepen van ongeveer 12 personen, krijg je de kans om het huis van een lokale bewoner binnen te gaan om te leren hoe je deze gerechten maakt.

Neem een aperitief en proef wat je hebt bereid. Je zult in staat zijn om ten minste twee soorten pasta te maken, vooral typisch voor Bari zoals orecchiette, en het traditionele dessert van het land, tiramisu. Begeleid het met water en lokale wijn om jezelf nog meer onder te dompelen in de cultuur van Zuid-Italië.

  • Proef de Zuid-Italiaanse cultuur met deze cursus pasta en tiramisu maken in Bari .
  • Leer van een lokale kok thuis hoe je deze gerechten maakt in een kleine groepservaring van ongeveer drie uur.
  • Neem een aperitiefje, een drankje en proef het eten dat je hebt gemaakt, waaronder ten minste twee soorten pasta.

Wat is inbegrepen

  • Cursus pasta en tiramisu maken
  • Les met lokale chef-kok
  • Drankjes (water, wijn, koffie)
  • Aperitief (prosecco en hapjes)

Selecteer deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Dompel jezelf onder in de cultuur van Bari met deze cursus pasta en tiramisu maken. In een ervaring van ongeveer drie uur en voor groepen van ongeveer 12 personen, ga je naar het huis van een lokale bewoner om te leren hoe je twee van de beroemdste gerechten van het land maakt.

Neem een aperitief en begeleid de snack met een glas wijn en water. Je krijgt ook de kans om te proeven wat je hebt gemaakt om te zien of je de geheimen van deze keuken hebt begrepen.

Je leert minstens twee soorten pasta te maken. Een daarvan is orecchiette. Dit is een traditionele Italiaanse pasta uit Bari die meestal wordt gemaakt met broccoli, knoflook, olijfolie, chilipepers en een paar ansjovis.

Daarna leer je ook hoe je tiramisu maakt. Dit is een elegant en rijk gelaagd Italiaans dessert gemaakt met delicate koekjes, espressokoffie, mascarpone, eieren, suiker, wijn, rum en cacaopoeder.

Het volgen van een pasta kookcursus in Bari kan een geweldige manier zijn om de lokale culinaire tradities en technieken te leren kennen, waarbij je de ingrediënten, technieken en culturele betekenis van gerechten uit deze regio van Puglia leert kennen.

Reviews

4.6
· 12 Reviews
  • M
    M.
    5
    (0 Reviews)
    De kookles was een toffe ervaring, ik leerde pasta en tiramisu maken als een echte Italiaan. En het allerleukste, mijn eigen creaties opeten aan het eind!
  • J
    J.
    4
    (0 Reviews)
    Een onvergetelijke culinaire ervaring, pasta en tiramisu leren maken met lokale chef-koks - heerlijk en leerzaam!
  • M
    M.
    5
    (0 Reviews)
    Wat een authentieke ervaring! Pasta en tiramisu leren maken in zo'n heerlijke sfeer, ik voelde me bijna een echte Italiaan.
  • M
    M.
    5
    (0 Reviews)
    Ik vond het leuk om van de experts te leren hoe je pasta en tiramisu maakt, maar de les was een beetje gehaast naar mijn smaak.
  • Meer info

    Extra informatie

    Annuleringsbeleid